وقت نیوز - به گفته رییس پلیس راه آذربایجان شرقی طی سه روز گذشته 10 نفر در تصادفات جاده ی این استان کشته و دست کم 202 نفر مصدوم شدند.
وقت نیوز - نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با اشاره به نامگذاری امسال به نام رونق اقتصادی ضرورت تبدیل و هدایت نقدینگی های مردم به سوی تولید را مورد تاکید قرار داد و گفت : باید با نگاه جهادی به رونق اقتصادی و حل مشکلات اهتمام شود.
وقت نیوز - نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز در پیام تبریک نوروزی تصریح کرد : راه نجات کشور و عبور از مشکلات توجه به الزامات و توصیه های رهبری و اعتماد به جوانان است .
وقت نیوز - استاندار آذربایجان شرقی درپیام نوروزی خود همه آحاد مردم را به تلاش بیشتر برای نیل به آینده روشن در سال جدید فرا خواند و بر همت صنعت گران و تولید کنندگان برای رونق اقتصادی و اشتغال تاکید کرد.
وقت نیوز - استاندار آذربایجان شرقی در آستانه سال نو امروز چهارشنبه با حضور در نقطه صفر مرزی سال نو را به مرزبانان تبریک گفت.
وقت نیوز - عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور حکم انتصاب علیار راستگو به سمت معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی را صادر کرد.
وقت نیوز - معاون قضایی رییس کل و سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی ضمن درخواست از مردم برای رعایت شئونات و آداب چهارشنبه سوری گفت : با اخلاگران نظم عمومی و هنجارشکنان این آیین ها بدون اغماض برخورد خواهد شد.
وقت نیوز - استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر همکاریهای مشترک دانشگاه و آموزش و پرورش در جهت بهبود کیفیت آموزش، گفت: نیاز امروز جامعه پرورش کاردان فنی از طریق آموزشهای مهارتی است.
وقت نیوز - استاندار آذربایجان شرقی خواستار تدوین برنامه توسعه اشتغال استان شد و گفت: امروز باید مشخص باشد که برنامه توسعه اشتغال در استان چیست و سیاست های اجرایی بر مبنای این برنامه تدوین شود.
وقت نیوز - نماینده مردم شبستر درمجلس در دیدار با هیات مدیره کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی آمادگی خود را برای همراهی و دفاع از استقلال این نهاد مدنی اعلام کرد.