وقت نیوز - کرونا فقط بیماری عجیبی نیست، گران هم است. تست کرونا بین ۳۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان است. اگر بیمار نیاز به بستری داشته باشد احتمالا باید بین ۱۵ تا ۱۵۰ میلیون تومان هزینه کند و قیمت داروهای کمیاب آن گاهی تا ۲۰ میلیون تومان هم میرسد.
وقت نیوز - استاندار آذربایجان شرقی در آیین معارفه مدیرعامل جدید مس سونگون بر پایان دادن به خام فروشی و حرکت به سمت سرمایهگذاری جدید، مولد و اشتغالزا تاکید کرد.
وقت نیوز - با حضور محمد رضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل شرکت صنایع ملی مس ایران علی بیات ماکو به عنوان مدیرعامل جدید مس سونگون ورزقان معرفی شد.
وقت نیوز - نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت : کمبود آب را قبول داریم اما جیره بندی آن باید توزیع عادلانه داشته باشند.
وقت نیوز - دادستان عمومی و انقلاب آذربایجان شرقی بر لزوم شناسایی و ضربه زدن به اموال و بنیان های اقتصادی قاچاقچیان و سوداگران مواد مخدر تاکید کرد و ازاین اقدام به عنوان راهکار موثر و مناسب برای مبارزه با مواد مخدر نام برد.
وقت نیوز - مدیر کل بهزیستی آذربایجان شرقی اعلام کرد : هم اکنون 22 هزار و 983 نفر مستمری بگیر تحت پوشش این سازمان قرار دارند که براساس وضعیت خانواده آن ها ۱۷۲ هزار تا ۵۳۶ هزار تومان به این خانوارها پرداخت می شود.
وقت نیوز - سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد : در 24 ساعت گذشته دو هزار و ۳۹۷ بیمار جدید کووید 19 شناسایی و 188 نفر جان باختند.
وقت نیوز - سرانجام پس از کش و قوس های فراوان گروه صنعتی ماشین سازی تبریز به وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی واگذار شد.
وقت نیوز - درسوئد کشور اروپایی حقوق یک نماینده کمتر از حقوق معلم است و از وام مسکن 200 میلیونی و خودرو و دفتر و دستیار خبری نیست و و همه آن ها برای رفت و آمد از کارت بلیط اتوبوس استفاده می کنند.
وقت نیوز - حجت السلام جواد نیک بین نماینده مجلس از جمع آوری امضاء برای ارائه "طرح عدم کفایت رئیس جمهور" خبر داه است .