وقت نیوز - محید خدابخش استاندار آذربایجان شرقی در ادامه بازدیدهای ماهانه خود ازخط آهن میانه - بستان آباد امروز جمعه ازعمیات پایانی و تکمیلی این خط آهن در مسیر یاد شده دیدن کرد.
وقت نیوز - نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز با محکوم کردن انتقال سفارت امریکا به بیت المقدس و همزمان تقبیح جنایات نظامیان صهیونیستی در اراضی اشعالی گفت : بدتر از همه سکوت مرگبار سردمداران کشورهای اسلامی و حکام عربی است که هیج گونه واکنشی به این اتفاقات نداده و یا به صورت کم رنگ و صوری از کنار آن گذشتند.
وقت نیوز - وزارت کشور ایران در واکنش به درگیریهای کازرون اعلام کرده است : " حوادث اخیر در کازرون "بیش از آنکه جنبه تقسیماتی کشوری داشته باشد ریشه در عوامل دیگری دارد که باید مورد شناسایی دقیق قرار گیرد."
وقت نیوز - الیاس حضرتی نماینده مردم تهران گفت : کسانی که میگویند برجام متعلق به روحانی است دچار یک اشتباه بزرگ شدهاند/ برجام متعلق به رهبری، دولت، مجلس، قوه قضاییه و مردم است
وقت نیوز - مسایل و مشکلات جامعه عشایر استان آذربایجان شرقی با حضور استاندار این استان و مسوولان دستگاه ها و سازمان ها مرتبط با حوزه عشایر بررسی شد.
وقت نیوز - تشییع پیکر مرحوم قاسم افشار گوینده خبر
وقت نیوز - گزارش ها از کازرون واقع در استان فارس حاکیست که تجمعات و اعتارضات این شهر شب گذشته به درگیری میان تجمع کنندگان با پلیس انجامیده و در جریان آن یک مرکز پلیس به آتش کشیده و یک نفر کشته و شماری زخمی شدند.
وقت نیوز - آمریکا و چند کشور عرب منطقه خلیج فارس، رهبران حزبالله لبنان، از جمله حسن نصرالله و نعیم قاسم را تحریمکردند.
وقت نیوز- شهردار تبریز گفته است : شفاف سازی یکی ازاصول مهم ما در مدیریت شهری است و تلاش می کنیم نسبت به عملکرد و برنامه های خود برای مردم پاسخگو باشیم.