وقت نیوز - در ادامه دیدارهای خداحافظی مردم با آیت الله محسن مجتهد شبستری روز گذشته هم شمار دیگری از گروه های مختلف مردم استان با وی خداحافظی کردند.
به گزارش وقت نیوز ، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه سابق تبریز در این دیدار از مردم خواست همچون گذشته در صحنه های مختلف دفاع از اسلام و انقلاب حاضر و در برابر افرادی که درصدد ایجاد فتنه هستند، مقاومت کنند.آیت الله شبستری افزود : رفتن من از تبریز به دلیل مشکلات جسمانی و تتوصیه های پزشکی است و به هیچ عنوان از کسی رنجیده خاطر نیستم.
وی گفت : به عنوان نماینده آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری نسبت به این خطه از ایران اسلامی احساس مسوولیت دارم و منتظر شنیدن خبرهای خوش از این دیار هستم.آیت الله شبستری با اشاره به توصیه های رهبر فرزانه انقلاب درباره اینکه این انقلاب به آسانی به دست نیامده است و باید مراقب آن بود، گفت: با سخنان اخیر معظم له نباید زیاد نگران کشور بود چراکه مردم آذربایجان همچنان که در طول این 22 سال هر کجا راهپیمایی و جلسه ای نیاز بود، سنگ تمام گذاشتند و در آینده نیز چنین خواهند بود.عضو خبرگان رهبری اضافه کرد: مردم آذربایجان همواره در عرصه های گوناگون پیشتاز بودند که نمونه آن در حماسه عظیم هشتم دی علیه فتنه گران بود که آن را جهانیان دیدند.آیت الله مجتهدشبستری با یادآوری اینکه مبادا فریب برخی منافقین را بخورید، اظهار داشت: اگر دیدید عده ای می خواهند افکار و عقاید مردم را تضعیف و روحیه انقلابی مردم را کمرنگ کنند، با همه قوا در برابرشان بایستید.وی ادامه داد: اگر در تاریخ صدر اسلام عدهای قلیل توانستند بر عده کثیر پیروز شدند، یا در دوران دفاع مقدس جوانان از جان خود گذشتند و با وجود تجهیزات اندک دشمن را شکست دادند، به خاطر استقامت و صبرشان بود.امام جمعه سابق تبریز بیان داشت: مردم ایران سالها در پی مشکلات اقتصادی و کینه ورزی های دشمنان در تنگناهای مختلفی قرار گرفته اند ولی باز مقاومت کردند چراکه صبر انقلابی دارند آن را از شهدای کربلا آموخته اند.
از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم به عنوان نماینده جدید ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز منصوب شدند.
آیت الله مجتهدشبستری به مدت 22 سال نمایندگی ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امامت جمعه تبریز را بر عهده داشتند.