صفحه نخست / تماس با ما
10 تیر 1404
صفحه نخست سیاست اقتصاد فرهنگ جامعه بین الملل ورزش دانش وعده ها آرشیو
RSS
  • ترامپ : نه به ایران امتیاز می دهم نه صحبت می کنم !
  • «انتخاب» رفع‌ توقیف شد
  • خاطرات یک خبرنگار ، بهشتی واقعا مظلوم بود
  • کیهان و مواضع طلب کارانه / پاسخ دهند چرا در این دولت جنگ شد؟
  • پروازهای ترکیش ایر به ایران از سر گرفته می شود
  • تصاویری از بازسازی فرودگاه تبریز
  • 65 شهید در تجاوزات اسرائیل به آذربایجان شرقی
  • پیام رحمانی به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردست
*
کد خبر: 1024199 تاریخ انتشار: 1398/07/26 17:37
چاپ خبر
ارسال
امام جمعه تبریز:
حمله به نفتکش ایرانی نشانگر درماندگی استکبار جهانی است

وقت نیوز - امام جمعه تبریز گفت: حمله به نفتکش ایرانی نشانگر درماندگی استکبار جهانی است.

به گزارش وقت نیوز به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل هاشم در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، در خصوص حمله به نفتکش ایرانی، اظهار کرد: این حمله از سوی کشورهایی است که از گفت‌وگو و رد تنش بین ایران و عربستان سود نمی‌برند و می‌توان گفت نقش صهیونیست‌ها در این میان پررنگ است؛ چراکه این حمله در آستانه سفر نخست وزیر پاکستان اتفاق افتاد.

وی افزود: این اتفاقات فصل جدیدی از جنگ دریایی برای تشدید تحریم ایران و جلوگیری از فروش نفت ایران به کشورهای دیگر است.

وی با بیان این‌که این حملات از برنامه‌های دشمن برای عصبانی‌سازی و پایین آوردن آستانه تحمل جمهوری اسلامی ایران است، گفت: هدف اصلی آن، تداوم تنش و التهاب در منطقه با بهره‌گیری و سوءاستفاده‌های سیاسی و تبلیغاتی به نفع صهیونیست است.

خطیب نماز جمعه تبریز خاطرنشان کرد: موضع جمهوری اسلامی ایران امنیت ‌آبراهه های بین المللی است و همه کشورها باید به آن احترام بگذارند؛ ایران انقلابی بارها اعلام کرده است که انتقال نفت از آبراهه خلیج فارس باید از امنیت لازم برای کشورها برخوردار باشد،.

وی متذکر شد: جمهوری اسلامی ایران نشان داده است که در مسیر مقابله با شیطنت‌ها با صبر هوشمندانه و اقدام خردمندانه رفتار خواهد کرد و در مقابل به رفتار کودکانه و حاصل درماندگی و استیصال آمریکا و اتباع منطقه‌ای آنها در مناسب‌ترین زمان کوبنده‌ترین و موثرترین پاسخ‌ها را خواهد داد.

آل هاشم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شاهکارهای سپاه پاسداران در ارتباط با دستگیری روح الله زم و تقدیر از جوانان انقلابی سازمان اطلاعاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تصریح کرد: جسارت و خطرپذیری روحیه جهادی و هوشمندی بالای اطلاعاتی و اقدامات خلاقانه و مبتکرانه فرزندان ملت ایران در دستگیری سرشبکه سایت و کانال آمدنیوز را می‌ستاییم و این عملیات غرورآفرین را به مردم و رهبر انقلاب تبریک می‌گوییم.

وی با اشاره به حضور مقام معظم رهبری در جمع دانشگاهیان امام حسین (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: یکی از سخنان وی در این مراسم کوتاه نیامدن در برابر آمریکا بود؛ ایشان فرمودند دانشگاه امام حسین (ع) یکی از برکات الهی بوده و سپاه پاسداران در داخل کشور و خارج از کشور دارای عزت است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: راز و رمز پیشرفت و جلب نصرت الهی، شناخت بصیرت نسبت به ترفند دشمن و مراقبت از فکر و عمل در برابر تهاجم دشمن است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیدار نخست وزیر پاکستان با مقام معظم رهبری، افزود: خلاصه این دیدار این است که پایان درست جنگ یمن تاثیرات مثبتی در منطقه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام آل هاشم ادامه داد: نکته اول در این دیدار، این چندمین بار است که کشورهای مختلف به تقاضای آل سعود خواستند نقش میانجی را ایفا کنند؛ نکته دوم، می‌توان به سفر نخست وزیر عراق به تقاضای پادشاه آل سعودی به ایران اشاره کرد که پیامی وی را به تهران آورد و نکته سوم، درخواست عربستان در گفت‌وگو با ایران نیز مسئله یمن است که معظم‌له چند نکته را به عمران خان خاطرنشان کردند.

وی گفت: بنابه گفته مقام معظم رهبری عربستان هیچ اراده‌ای برای مذاکره ندارد؛ چراکه تحت اشراف کامل آمریکاست.

امام جمعه تبریز با بیان این‌که ایران خواهان برقراری آتش‌بس و توقف سریع همه حملات نظامی خارجی و ارسال کمک‌های انسان دوستانه برای یمن است، متذکر شد: مذاکره ایران و عربستان از یمن می‌گذرد و برای این مذاکره ایران همچنان به طرح چهار ماده‌ای خود برای پایان درگیری در این کشور استوار بوده و با تهدید نمی‌شود به جایی رسید.

وی همچنین با اشاره انتخابات پیش رو، خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس باید اهل تزکیه به خصوص تزکیه نفس باشد؛ همچنین ویژگی‌های نماینده اصلح رعایت عدالت است.

امام جمعه تبریز با تاکید بر اهمیت والای راهپیمائی اربعین گفت: چه سعادت زیبایی دارند، آنهایی که با توجه به آموزه های سیاسی و الهی نهضت عاشورا در کربلا و در زیارت قبور مطهر امام حسین(ع) و یاران با وفای آن حضرت هستند.


به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی بیش از۶۰۰ نفر از نماز گزاران نماز جمعه تبریز تحت پایش سلامت چشم توسط بسیج جامعه پزشکی بیمارستان علوی قرار گرفتند افرادی که مشکل بینایی داشتند جهت معاینات تکمیلی به بیمارستان علوی ارجاع داده شدند.

586/


  • اخبار مهم
  • پر بیننده ها
  • ترامپ : نه به ایران امتیاز می دهم نه صحبت می کنم !
  • «انتخاب» رفع‌ توقیف شد
  • خاطرات یک خبرنگار ، بهشتی واقعا مظلوم بود
  • کیهان و مواضع طلب کارانه / پاسخ دهند چرا در این دولت جنگ شد؟
  • پروازهای ترکیش ایر به ایران از سر گرفته می شود
  • 65 شهید در تجاوزات اسرائیل به آذربایجان شرقی
  • پیام رحمانی به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردست
  • کیهان : گروسی به محض ورود به ایران محاکمه و اعدام خواهد شد
  • جنگ 12 روزه و عملکرد صدا و سیما
  • مهاجرانی: از این پس، رابطه و همکاری ما با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شکل جدیدی به خود می‌گیرد
  • «انتخاب» رفع‌ توقیف شد
  • ترامپ : نه به ایران امتیاز می دهم نه صحبت می کنم !
تازه های خبر ...ادامه
  • ترامپ : نه به ایران امتیاز می دهم نه صحبت می کنم !
  • «انتخاب» رفع‌ توقیف شد
  • خاطرات یک خبرنگار ، بهشتی واقعا مظلوم بود
  • کیهان و مواضع طلب کارانه / پاسخ دهند چرا در این دولت جنگ شد؟
  • پروازهای ترکیش ایر به ایران از سر گرفته می شود
  • تصاویری از بازسازی فرودگاه تبریز
  • 65 شهید در تجاوزات اسرائیل به آذربایجان شرقی
  • پیام رحمانی به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردست
  • کیهان : گروسی به محض ورود به ایران محاکمه و اعدام خواهد شد
  • جنگ 12 روزه و عملکرد صدا و سیما
گزارش تصویری ...ادامه
تصاویری از بازسازی فرودگاه تبریز
صفحه نخست سیاست اقتصاد فرهنگ جامعه بین الملل ورزش دانش وعده ها درباره ما تماس با ما
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به "وقت نیوز" بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
اجرا و پیاده سازی: [ نت پرو هاست ]         [ اضافه کردن به لیست علاقمندی ها ]       پست اکترونیک: [ info@vaghtnews.com ]