صفحه نخست / تماس با ما
10 تیر 1404
صفحه نخست سیاست اقتصاد فرهنگ جامعه بین الملل ورزش دانش وعده ها آرشیو
RSS
  • ترامپ : نه به ایران امتیاز می دهم نه صحبت می کنم !
  • «انتخاب» رفع‌ توقیف شد
  • خاطرات یک خبرنگار ، بهشتی واقعا مظلوم بود
  • کیهان و مواضع طلب کارانه / پاسخ دهند چرا در این دولت جنگ شد؟
  • پروازهای ترکیش ایر به ایران از سر گرفته می شود
  • تصاویری از بازسازی فرودگاه تبریز
  • 65 شهید در تجاوزات اسرائیل به آذربایجان شرقی
  • پیام رحمانی به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردست
*
کد خبر: 1025027 تاریخ انتشار: 1398/12/13 13:21
چاپ خبر
ارسال

قدردانی استاندار از پزشکان ‌، پرستاران و کادرهای درمانی آذربایجان شرقی
با همدلی و همکاری مردم و مسوولان با کمترین ضایعه از این بحران عبور خواهیم کرد

وقت نیوز - استاندار آذربایجان شرقی با قدردانی از تلاش‌ های خستگی‌ ناپذیر پزشکان، پرستاران، کادرهای درمانی و مجموعه دست‌اندرکاران دانشگاه علوم پزشکی تبریز ابراز امیدواری کرد با همدلی و همکاری مردم و همه دستگاه‌های اجرایی استان این بحران با کمترین ضایعه سپری شود.

به گزارش وقت نیوز ، محمدرضا پورمحمدی امروز سه شنبه درجلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا، اظهار داشت: خوشبختانه با تدابیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز و همکاری سایر دستگاه‌ها، این پدیده تاکنون به خوبی مدیریت شده و با مشخص شدن ابعاد کامل آن و برنامه‌ریزی دقیق‌تر، در روزهای آینده وضعیت بهتری خواهیم داشت.
 
وی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواست تا تمام سناریوهای احتمالی پیش رو را ترسیم و مقدمات و امکانات لازم برای مواجهه با شرایط احتمالی را در زمان مناسب پیش‌بینی و فراهم کنند.
 
پورمحمدی بر تقویت روحیه و انگیزه کادرهای درمانی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان نیز تأکید کرد و گفت: جامعه پزشکی و پرستاری در خط مقدم مقابله با کرونا هستند و برای تداوم فعالیت در این عرصه، باید انگیزه خدمت را در آنها تقویت کرد.
 
استاندار آذربایجان شرقی همچنین ازصداوسیمای استان به خاطر اطلاع‌ رسانی خوب و آگاه‌ سازی مردم نسبت به شیوه‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا تشکر کرد و گفت: در حال حاضر با اقدامات رسانه‌ای و تبلیغی صورت گرفته، یک عزم جدی و بسیج همگانی برای رعایت بهداشت فردی و جمعی به وجود آمده است که در پیشگیری از شیوع کرونا موثر خواهد بود.
 
پورمحمدی اضافه کرد: در کنار آموزش اصول بهداشتی و خودمراقبتی که مهم‌ترین و ضروری‌ترین اقدام در مقطع کنونی است، ترویج مشارکت‌ های مردمی و داوطلبانه، تقویت فضای همدلی و استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد در مدیریت و مقابله با کرونا نیز باید در اولویت اقدامات رسانه‌ای قرار گیرد.
 
رییس ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا، تصمیمات این ستاد را برای همه دستگاه‌های استانی و شهرستانی لازم‌الاجرا دانست و گفت: تصمیمات تمام دستگاه‌ها در راستای مقابله با کرونا باید با هماهنگی این ستاد انجام شود.
 
پورمحمدی در ادامه، تشدید نظارت بر بازار کالاهای اساسی استان را مورد تأکید قرار داد و گفت: هم‌اکنون هیچ کمبودی از نظر کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم استان نداریم و درخصوص اقلام بهداشتی و ضدعفونی نیز اقدامات خوبی در حال انجام است که به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.
 
وی با انتقاد از انتشار برخی اخبار نادرست و نگران‌کننده در فضای مجازی، گفت: در کنار تلاش‌های مسئولانه و قابل تقدیر رسانه‌های استان در راستای آگاه‌سازی مردم و اطلاع‌رسانی صحیح اخبار، متأسفانه برخی پایگاه‌های خبری، شایعات ساخته‌ و پرداخته معاندان را منتشر کردند که موجب نگرانی مردم شد؛ هرچند سیاست کلی استان، سخت‌گیری در مورد رسانه‌ها نیست، اما تشویش اذهان عمومی نیز به هیچ وجه پذیرفته نیست.
 
استاندار آذربایجان شرقی همچنین از مردم استان خواست تا ضمن رعایت کامل اصول بهداشتی و خود مراقبتی، اخبار و اطلاعات مربوط به کرونا را از رسانه‌های معتبر و مجاری رسمی پیگیری کنند و به شایعات فضای مجازی توجه نکنند.
 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ویروس کرونا تقریباً تمام استان‌های کشور را درگیر کرده است، گفت: در این شرایط، مراقبت‌های بهداشتی و رعایت اصول خودمراقبتی از سوی مردم، بهترین راه پیشگیری از شیوع این ویروس است.
 
علیار راستگو درخصوص توزیع مواد بهداشتی و ضدعفونی‌کننده نیز گفت: دستگاه‌های مسئول درخصوص نحوه توزیع این مواد، اطلاع‌رسانی‌های لازم را انجام دهند تا مردم بتوانند نیازمندی‌های خود را بدون مشکل تأمین کنند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در این جلسه تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا را در استان، 48 نفر اعلام کرد و گفت: هم‌اکنون 181 نفر از مبتلایان قطعی و مشکوک به ابتلا در مراکز درمانی استان بستری هستند.
 
روزبه رجایی اظهار داشت: همان‌طور که انتظار داشتیم و رفتار ویروس کرونا در سایر کشورها نیز نشان داده بود، حجم مراجعات به مراکز درمانی و آمار مبتلایان به این ویروس رو به افزایش است و هر روز به طور متوسط بین 100 تا 130 نفر با علایم حاد تنفسی به مراکز درمانی استان مراجعه می‌کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان سطح آمادگی خوبی دارند و از روز شنبه نیز تیم‌های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای بررسی امکانات و تجهیزات و نحوه رسیدگی به مراجعان، به مراکز درمانی شهرستان‌ها اعزام شده‌اند.
 
مسوولان دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد مدیریت و مقابله با کرونا نیز در این جلسه دیدگاه‌های خود را در خصوص برنامه‌ها و اقدامات ضروری در روزهای آینده بیان کردند و از اقدامات انجام یافته برای اجرای مصوبات این ستاد گزارش دادند.

586


برچسب ها: کرونا ، ‌ استاندار ، ‌ قدردانی ، ‌مردم ، ‌
  • اخبار مهم
  • پر بیننده ها
  • ترامپ : نه به ایران امتیاز می دهم نه صحبت می کنم !
  • «انتخاب» رفع‌ توقیف شد
  • خاطرات یک خبرنگار ، بهشتی واقعا مظلوم بود
  • کیهان و مواضع طلب کارانه / پاسخ دهند چرا در این دولت جنگ شد؟
  • پروازهای ترکیش ایر به ایران از سر گرفته می شود
  • 65 شهید در تجاوزات اسرائیل به آذربایجان شرقی
  • پیام رحمانی به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردست
  • کیهان : گروسی به محض ورود به ایران محاکمه و اعدام خواهد شد
  • جنگ 12 روزه و عملکرد صدا و سیما
  • مهاجرانی: از این پس، رابطه و همکاری ما با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شکل جدیدی به خود می‌گیرد
  • «انتخاب» رفع‌ توقیف شد
  • ترامپ : نه به ایران امتیاز می دهم نه صحبت می کنم !
تازه های خبر ...ادامه
  • ترامپ : نه به ایران امتیاز می دهم نه صحبت می کنم !
  • «انتخاب» رفع‌ توقیف شد
  • خاطرات یک خبرنگار ، بهشتی واقعا مظلوم بود
  • کیهان و مواضع طلب کارانه / پاسخ دهند چرا در این دولت جنگ شد؟
  • پروازهای ترکیش ایر به ایران از سر گرفته می شود
  • تصاویری از بازسازی فرودگاه تبریز
  • 65 شهید در تجاوزات اسرائیل به آذربایجان شرقی
  • پیام رحمانی به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردست
  • کیهان : گروسی به محض ورود به ایران محاکمه و اعدام خواهد شد
  • جنگ 12 روزه و عملکرد صدا و سیما
گزارش تصویری ...ادامه
تصاویری از بازسازی فرودگاه تبریز
صفحه نخست سیاست اقتصاد فرهنگ جامعه بین الملل ورزش دانش وعده ها درباره ما تماس با ما
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به "وقت نیوز" بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
اجرا و پیاده سازی: [ نت پرو هاست ]         [ اضافه کردن به لیست علاقمندی ها ]       پست اکترونیک: [ info@vaghtnews.com ]