وقت نیوز - دکتر " احد بهشتی اصل " امروز دوشنبه با حضور رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور به عنوان رئیس جدید این دانشگاه در آذربایجان شرقی معرفی شد.
به گزارش وقت نیوز ، دکتر احد بهشتی اصل از اساتید و مدیران خوش نام و با سابقه این دانشگاه است که پیش از این و در دولت روحانی یک دوره ریاست این دانشگاه را در استان آذربایجان شرقی بر عهده داشته است.
وی همچنین به دلیل شایستگی های علمی و اجرایی عضو شورای عالی دانشگاه ملی مهارت کشور و عضو شورای آموزش کل این دانشگاه است و دبیر کمیته آموزش ، تحقیقات و فناوری خانه توسعه آذربایجان می باشد.
مدیریت مالی و منابع توسعه ،معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیر گروه عمران، و عضو ارشدسازمان نظام مهندسی از دیگر سوابق اجرایی و دانشگاهی وی می باشد.
انتصاب و بازگشت دوباره وی به مسند ریاست دانشگاه ملی مهارت استان آذربایجان شرقی با استقبال دانشجویان ،اساتید و خانواده این دانشگاه رو به رو شده ، ضمن اینکه دکتر بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی هم از حسن انتصاب وی به دلیل شناخت شخصی و قبلی ابراز خرسندی کرده است.
در جلسه معارفه وی که با حضور دانشحویان ،اساتید و خانواده دانشگاه ملی مهارت آذربایجان شرقی و مدعوین محافل علمی و دانشگاهی استان برگزار شد ، حاضران با تشویق های ممتد خرسندی خود را از بازگشت دوباره وی به مسند ریاست دانشگاه ملی مهارت وی ابراز کردند.
رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور در این آیین در باره رویکردها و ماموریت های مهارت محور این دانشگاه در دولت وفاق ملی سخن گفت و نقش میدانی این مرکز علمی وکاربردی در افزایش اشتغال ، توسعه کار آفرینی و افزایش بهره وری در جامعه را مورد تاکید قرار داد.
دکتر غلامرضا زمانی گفت : شاخص مهارت آموزی که نقش ممتاز در توسعه دارد ، متاسفانه در کشور مغفول مانده به طوری که هم اکنون بیش از 70 درصد نیروی شاغل در کشور فاقد مهارت های فنی و لازم هستند.
وی اشاره کرد : بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی و مراکز علمی عنوان ها را یدک می کشند و فاقد مهارت هستند.
وی به مدیران واحدهای استانی دانشگاهی توصیه کرد در چارچوب ماموریت های دانشگاه ، امر آموزش های مبتنی بر مهارت افزایی را در دستور کار خود قرار دهند و در این ارتباط از همه ظرفیت های محلی و ملی استفاده کنند.
رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور عامل بسیاری از ناترازی ها و فقر درجامعه را ناشی از کمبود آموزش و فقدان مهارت در شاغلین و فارغ التصحیلان دانشگاهی بیان کرد و گفت : براساس تازه ترین آمار هم اکنون بیش از 70 درصد شاغلین و بسیاری زا فارغ التحصیلان دانشگاه ها و مراکز عملی فاید مهارت های لازم و مناسب هستند.
زمانی تصریح کرد : ما در این دانشگاه رویکرد ارتباط با صنعت و تقاضا محور را با تکیه بر آموزش های دائمی و مولد محور را دنبال می کنیم و آماده ارائه خدمات آموزشی به واحدهای تولید و صنعتی هستیم .
وی در همین ارتباط از راه انداری مرکز ارتقاء مهارت ها طی یک ماه آینده خبر داد و گفت : این مرکز در کنار برنامه های اصلی دانشگاه ، آموزش های کوتاه مدت با محوریت مهارت آموزی را منبطق با استانداردهای بین المللی را به دانشحویان و واحدهای صنعتی و تولید ارائه خواهد داد و در یایان دوره به مهارت آموزان گواهی کدا دار صادر خواهد شد.
رییس دانشگاه ملی مهارت کشور کیفیت آموزشی و ارائه خدمات بهتر به دانشجویان را خط قرمز روسای واحدهای این دانشگاه از جمله سرپرست جدید دانشگاه ملی مهارت آذربایجان شرقی بیان کرد و گفت : همه طرح ها و برنامه های پژوهشی این دانشگاه باید کاربردی و منحر به گشایش گرهی از صنعت و تولید محصول باشد.
دانشگاه ملی مهارت کشور که پیشتر با نام دانشگاه فنی و حرفه ی شناخته می شد دارای 180 دانشکده شهرستانی و 26 واحد استانی در کشور است و هم اکنون در آن بیش از 160 هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی کاردانی ،کارشناسی و کارشناسی ارشد تحصیل می کنند.
این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه مادر و دولتی در زمینه آموزش های مهارت آموزی فعالیت می کند و درصد بیشتر فارغ التحصیلان آن به دلیل مهارت های کاربردی و دانش فنی جذب بازار کار می شوند.
در این آیین از خدمات دکتر ابراهیم احمدی رئیس سابق دانشگاه مهارت ملی آذربایجان شرقی قدر دانی به عمل آمد .
586