وقت نیوز - استاندار آذربایجان غربی در اولین گزارش خود به مردم با اشاره به امید و نشاط ایجاد شده در استان اطمینان داد که طرح ها و برنامه های وی به مرور زمان و در بازه زمانی یک ساله اثرات و نمود خود را در ارتقاء و بهبود شاخص های استان و رفاه اجتماعی مردم خود را نشان خواهد داد.
به گزارش وقت نیوز ، رضا رحمانی دربرنامه "منظر " صدا و سیمای مرکز آذربایجان غربی از اصالت و نجابت مردم آذربایجان غربی سخن گفت و از همراهی آنان با برنامه های و رویکردهای جدید توسعه استان قدردانی کرد.
وی گفت : جای جای آذربایجان غربی سرشار از نعمات الهی است ، باید این دیار را از نو شناخت و مزیت های آن را در سطح ملی و بین المللی معرفی کرد.
استاندار آذربایجان غربی با رد شایعات درباره رفتن اش به تهران گفت : بسیاری در این باره تماس گرفتند و ابراز لطف کردند ، به شهروندان عزیز گفتم ، توجه نکنید من توفیق خدمت در این استان را افتخار و رسالتی خطیر برای خود می دانم و با همه توان در پیشرفت و توسعه ان خواهم کوشید.
وی افزود : آذربایجان غربی با توجه به جایگاه و شایستگی های خود باید در شان تاریخی خود ساخته شود و ما برای تحقق این مهم برنامه و طرح های متعددی را در دستور کار قرار داده ایم .
رحمانی گفت : در شروع کار با تدارک سفر روسای سه قوه به استان و بازدیدهای میدانی آن ها از طرح ها و پروژه های عمرانی و فرهنگی بنای خوبی برای توسعه استان نهاده شد و در ادامه با سفر سایر وزرا و مسوولان دستگاه های بالادستی دنبال شد.
استاندار آذربایجان غربی نامگذاری سال با عنوان سرمایه گذاری برای تولید را اتقاق مهم در کشور و استان توصیف کرد و گفت : این نامگذاری که با تدبیر رهبری صورت گرفت راه و مسیر را برای سرمایه گذاری های متعدد در استان را هموار کرد و بسترهای جدیدی را برای تکمیل زنجیره های تولید فراهم آورد.
رحمانی راه نجات کشور و استان را افزایش سرمایه گذاری توصیف کرد و گفت : بنا داریم از همه طرفیت ها و سرمایه های خرد و کلان مردم در راستای هدف های توسعه استان استفاده کنیم .
او اشاره کرد : در این ارتباط حدود 500 طرح و پروژه از جمله 120 طرح درحوزه گردشگری استان تهیه شده که قرار است در قالب بسته های سرمایه گذاری به سرمایه گذاران ارائه و به مرور عملیاتی شود.
وی از طرح های یاد شده به عنوان نقطه عطف در تارخ استان یاد کرد و افزود : در این طرح ها از توسعه معادن تا فرودگاه و از بیمارستان تا صنایع غذایی و از پالایشگاه تا ساماندهی شهر چایی و نیز تا ایجاد شهرک دانش بنیان مورد توجه قرار گرفته است.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به سفر مسعود پزشکیان در ایام تعطیلات به ارومیه گفت : با اینکه سفر وی غیر رسمی و شخصی بود اما ایشان زمان زیادی را برای مسایل استان اختصاص دادند و ضمن بازدید های میدانی از طرح ها و دریاچه ارومیه دستورات مهمی را برای برون رفت از مشکلات و نیز اجرای طرح های دریاچه صادر کردند.
رحماتی بیان کرد : رئیس جمهور ضمن تفویض اختیارات کامل به وی درباره برنامه های احیا دریاچه ارومیه ، برای تامین اعتبارات مورد نیاز و دارای قابلیت اجرایی این دریاچه اطمینان دادتد.
وی اهمیت و ضرورت سرمایه گذاری در استان را بار دیگر مورد تاکید قرار داد و گفت : حمایت از سرمایه گذاری باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود و رسانه ها در این ارتباط نقش آفرینی کنند.
استاندار آذربایجان غربی اعلام کرد: تلاش من است که مسیر سرمایه گذاری را در استان هموار و با حذف بروکراسی اداری فرایندهای جذب سرمایه گذاری را سهل کنم.
رحمانی گفت : آذربایجان غربی از امن ترین استان های کشور است و زمینه برای سرمایه گذاران بیش از هر زمان دیگر در استان فراهم است ، ضمن اینکه ترانزیت و صادرات کالا و تردد مسافر از مرزهای آذربایجانغربی در امنیت کامل انجام میشود .
او تاکید کرد : امروز هر اقدام و عملی ازسوی هر فرد و یا دستگاهی که منجر به فرار سرمایه گذار از استان شود، بدون تردید خیانتی به مردم و آرمان ها استان است.
رحمانی تصریح کرد :دستگاه های اجرایی و متولی استان مکلف به رفع موانع پیش روی سرمایهگذاران هستند و بانکها هم نباید در حمایت از سرمایهگذاران و واحدهای تولیدی کوتاهی کنند.
استاندار آذربایحان غربی درهمین ارتباط ملاک ارزیابی عملکرد مدیران محلی را منوط به میزان موفقیت آنان در جذب سرمایه گذاری کرد و ادامه داد : اولین شاخص ارزیابی مدیران استانی در سال جاری در حوزه سرمایهگذاری خواهد بود،
وی از راه اندازی مرکز خدمات سرمایه گذاری در آذربایجان غربی خبر داد و گفت : در این مرکز و در قالب بنجره واحد همه خدمات مورد نیاز سرمایه گذاران بدون بروکراسی اداری ارائه خواهد شد.
رحمانی در گزارش خود به مردم از ضعف زیر ساخت های استان از جمله جاده ها و عقب ماندگی های آن ابراز تاسف کرد ، اما قول داد که با همراهی مردم ،عنایت رئیس جمهور و تلاش مدیران استانی این مشکلات را رفع و عقب ماندگی های استان را جبران شود.
استاندار آذربایجان غربی ادامه داد : برای عمران و آبادی استان و پیشبرد برنامه های توسعه آن نهضتی با مشارکت مردم شروع شده و اعلام کرده ایم هر مدیری که نتواند همراه باشد باید کنار برود.
586