کد خبر: 1031340 تاریخ انتشار: 1400/12/12 19:41
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی:
اخذ عوارض از آزاد راه تبریز - سهند مصوبه دولت است

وقت نیوز - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی اعلام کرد : اخذ عوارض از آزاد راه تبریز - سهند مصوبه دولت است و  کسانی که نمی خواهند عوارض دهند می توانند از راه جایگزین استفاده کنند.

به گزارش وقت نیوز ،اورجعلی علیزاده روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سرمایه گذار بدون مصوبه دولت نمی‌تواند عوارضی دریافت کند و این نرخ توسط دولت و براساس هزینه هایی که سرمایه‌گذار انجام داده است تعیین می‌شود.

وی افزود :اخذ عوارض تا زمانی پایدار است که آورده سرمایه گذاربه علاوه سود  حاصل شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی تصریح کرد : آزاد راه تبریز - سهند براساس طرح دولت و منطبق با استاندارهای لازم ساخته و بعد از مستهلک شدن هزینه های سرمایه گذار ، دولت در مورد تردد رایگان یا غیررایگان از این آزاد راه تصمیم می گیرد.
به گفته وی این طرح بعد از سال های راکد سرانجام در سال 91 مناقصه گذاشته شد و توشظ مهندس برزگر به عنوان سرمایه گذار اجرا شد.

علیزاده گفت: پس از طی روند قانونی، قرارداد نهایی با مشخصات ۶۰ درصد سهم سرمایه گذار و ۴۰ درصد سهم دولت امضا شد که سهم دولت بلاعوض بوده و کمک به بحث فنی پروژه است و اجرای پروژه از صفر تا صد با سرمایه گذار است.

مجری طرح آزادراه تبریز - سهند نیز با بیان اینکه روشنایی آزاد راه جزو قرارداد نبوده است، گفت: هر کاری که خارج از طرح است باید با توافق سرمایه گذار و راه و شهرسازی و مصوبه هیات دولت انجام شود.
برزگر با اشاره به اینکه پروژه را در طول ۲۱ ماه به اتمام رساندیم و به صورت آزمایشی زیر بار ترافیک رفت، گفت: در مورد این آزاد راه نواقصی وجود داشت که اکنون به طور کامل رفع شده است.
وی گفت: اگر نمایندگان مجلس اعتراضی در ارتباط این پروژه دارند می توانند تمامی مفاد قرار داد را از وزارت راه و شرکت تخصصی مادر پیگیری کنند.
برزگر در مورد مبلغ سه هزار تومان عوارضی که در این آزادراه اخذ می شود، گفت: پیشنهاد دادیم از عوارض مصوب شده ۴۰ درصد تا اندیشه و ۶۰ درصد هزینه عوارض از اندیشه تا سهند اخذ شود که به صورت الکترونیکی است.  
آزادراه تبریز - سهند ۲۰ کیلومتر طول دارد و به صورت مشارکتی از سوی دولت و بخش خصوصی در ۶ خط رفت و برگشت اجرا شده است.

586