وقت نیوز - سپاه سیدالشهداء (ع) استان تهران از شهادت سه بسیجی و پاسدار در راه حفظ امنیت کشور در مبارزه با آشوبگران خبر داد.
وقت نیوز - نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت : در عین اینکه برخی انتقادات به نحوه اجرای طرح مدیریت سوخت وارد است اما بعد از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی همه باید در راستای تقویت تدابیر معظم له حرکت کنیم .
وقت نیوز - مردم انقلابی تبریز درحمایت از بیانات مقام معظم رهبری و اعلام انزجار از اقدامات آشوبگرانه فردا راهپیمایی می کنند.
وقت نیوز - استاندار آذربایجان شرقی گفت: مردم تبریز در جریان حوادث روز گذشته با درک بالای خود، فراخوان رسانه های بیگانه و عوامل داخلی آنها را ناکام گذاشتند و امروز نیز آرامش کامل بر استان حاکم است و هیچ مشکلی نداریم.
وقت نیوز - مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی گفت : زمین لرزه ۴.۴ درجه ریشتر بامداد امروز دوشنبه شهرستان سراب خساراتی نداشته است.
وقت نیوز - معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی اوضاع استان را عادی توصیف کرد و گفت : عوامل اصلی ناآرامی های روزگذشته تبریز شناساییب و نسبت به دستگیری آن ها اقدام شده است.
وقت نیوز - حضرت آیتالله خامنهای، در درس خارج فقه امروز خود، سخنانی را درباره مدیریت مصرف سوخت مطرح کردهاند.
وقت نیوز - استاندار آذربایجان شرقی گفت : افزایش قیمت بنزین یک تصمیم حاکمیتی و لازمالاجراست و هرگونه افزایش قیمت کالاهای اساسی به بهانه افزایش قیمت بنزین ممنوع است.
وقت نیوز- معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تجمعات پراکنده و محدود مردمی در اعتراض به افزایش قیمت بنزین در تبریز گفت : اوضاع در استان تحت کنترل است.
وقت نیوز - شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا که یک شورای فراقوهای است، پس از چندین جلسه بررسی موضوع قیمت سوخت، تصمیم گرفت تا قیمت بنزین را افزایش دهد. تصمیمات این شورا به منزله تصمیمات نظام تلقی شده و رهبری هم تاکید کرده اند که از مصوبات این شورا حمایت خواهند کرد.