وقت نیوز - فرماندار شهرستان اسکو از تکمیل بخشی ازخط انتقال فاضلاب اسکو با اعتباری بالغ بر57 میلیارد ریال خبر داد.
به گزارش وقت نیوز ، بابک رضی منش در گفت وگو یی با رسانه های خبری اظهار کرد: مجموعه این پروژه سال گذشته گلنگ زنی شده لیکن به دلیل کرونا و وضعیت اقتصادی کشور عملیات آن به کندی پیش می رفت که با تدابیر و گشایش های جدید تا ده روز آینده عملیات اجرایی آن دنبال می شود.
به گفته وی فاز نخست این پروژه به طول ۱۰ کیلومتر تا تیرماه سال آینده اجرایی و همزمان کار واگذاری انشعابات به مردم آغاز خواهد شد.فرماندار اسکو ساخت تصفیهخانه را از مهمترین بخش های این پروژه بیان کرد و گفت : با پیگیریهای جدی فرمانداری و طبق تفاهم نامه شرکت آب و فاضلاب استان و شرکت عمران سهند این تصفیه خانه ، با برآورد اولیه ۱۰۰۰ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۴.۵ هکتار در حال تجهیز کارگاه و شروع عملیات اجرایی است.
وی گفت : به تازگی مبلغ ۵۷۰ میلیارد ریال برای پیشبرد عملیات اجرایی پروژه تصفیه خانه از طریق شرکت آب و فاضلاب استان ابلاغ شده که برابر تفاهم نامه و تزریق سهم شرکت عمران سهند دنبال خواهد شد.وی افزود: تصفیه خانه به طور متمرکز برای شهرهای اسکو، خسروشاه و فاز۴ سهند با ظرفیت ۱۵ هزار مترمکعب در روز فعال خواهد بود.رضی منش اظهار کرد : اصلاح و بازسازی شبکه آب شرب اسکو به طول شش کیلومتر در فاز نخست با اعتبار تقریبی دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از مهمترین اقدامات شهرستان در راستای نوسازی زیرساختهای آبرسانی شهری بوده و فاز دوم پروژه نیز از فرودین سال ۱۴۰۰ اجرایی خواهد شد.وی در پایان گفت: حفر چاه ۲۵۲ متری در محله فسقندیس با اعتبار ۴۸۰ میلیون تومان و پیگیری تجهیز ونیرورسانی با اعتبار تقریبی ۹۰۰ میلیون تومان گامی بلند در راستای تامین آب پایدار شهری اسکو و پدافند غیرعامل بود که در طول سال ۹۹ پیگیری و به اتمام رسیده است.