وقت نیوز - نخستین جلسه کمیسیون ایثارگران کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی در دوره جدید هیات مدیره با حضور اکثریت اعضاء و به ریاست وکیل رستم عباس زاده روز گذشته در محل کانون تشکیل شد.
به گزارش وقت نیوز، در این جلسه ضمن مروری بر مصوبات نشست های قبلی در باره رویکرد ها و ماموریت های این کمیسیون در دوره جدید بحث و تبادل نظر شد و ضرورت برگزاری همایش نقش وکلای ایثار گر در بسط و گسترش عدالت در جامعه و دفاع از استقلال وکیل مورد تاکید قرار گرفت .
در این نشست کلیات برگزاری این همایش تصویب شد و مقرر شد در باره زمان و جزئیات آن در جلسات آتی بحث و متناسب با شان ایثارگران و نهاد کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی تصمیمانی اتخاذ شود.
اعضاء کمیسیون ایثارگران کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی در این جلسه از همکاری های هیات مدیره گذشته کانون قدردانی کرده و آمادگی خود را برای همراهی هیات مدیره جدید اعلام کردند.
کمیسیون ایثارگران کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی یکی از کمیسیون های فعال این کانون است که با هدف پاسداری از ارزش های اجتماعی و نهاد وکالت ایجاد شده است.
این کمیسیون 15 عضو رسمی دارد و همه اعضاء آن از نیروهای ارزشی و جبهه رفته هستند.
تلاش برای دفاع از جایگاه ایثار و شهادت در جامعه وکالت و دفاع از استقلال کانون وکلای دادگستری از دیگر اهداف این کمیسیون است .
586
از : نوروز قاسمی وکیل عضو کمیسیون ایثارگران