وقت نیوز - به علت شدت آلودگی هوای تبریز مدارس نوبت بعداز ظهر امروز دوشنبه 19 آذر در این شهر تعطیل و غیر حضوری شد.
به گزارش وقت نیوز ، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی تعطیلی مدارس در این شهر که بر اساس مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوای استان صورت گرفته شامل ( مدارس شهری نواحی پنجگانه تبریز ) ، خسروشاه، اسکو ( مدارس شهری اسکو و شهر جدید سهند ) می شود.
این گزارش حاکیست درشهرستان بناب هم به علت علظت آلودگی تمامی مقاطع تحصیلی (پیش دبستانی، دبستان و متوسطه اول و دوم) در شیفت بعد از ظهر امروز دوشنبه غیر حضوری شدند.
به همین علت فعالیت مراکز جامع سنجش نوآموزان تعطیل و فعالیت مدارس آموزش و پرورش استثنایی مناطق مذکور نیز در روز جاری غیر حضوری شدند.
میزان آلودگی هوای تبریز در ساعات صبح امروز / دوشنبه/ تشدید شده و نسبت به روزهای گذشته افزایش یافته است، بر این اساس باید مدیریت بحران نسبت به موضوع مهم سلامتی مردم توجه بیشتری کند و تعطیلات مدارس نیز جدی گرفته شود.
بنابر اعلام مرکز پایش کیفی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی اکنون شاخص کیفی هوای کلانشهر تبریز بر اساس ذرات ۲.۵ میکرون برابر با عدد ۱۵۱ و ناسالم برای تمام گروه ها اعلام شده است، اما برخلاف روزهای گذشته که شرایط کیفی هوا به نسبت متعادل تر بود.
586