صفحه نخست / تماس با ما
19 اردیبهشت 1404
صفحه نخست سیاست اقتصاد فرهنگ جامعه بین الملل ورزش دانش وعده ها آرشیو
RSS
  • آمادگی ترک ها برای سرمایه گذاری در آذربایجان شرقی
  • قهرمان به تساوی رضایت داد؛ سقوط نساجی به دسته اول
  • دلجویی و قدردانی متفاوت پزشکیان از دبیری
  • افزایش صادرات بخش کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • تغییر ساعات ادارات از روز شنبه / پنجشنبه ها تعطیل شد
  • ممنوعیت واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی به پایان رسید
  • جام قهرمانی تراکتور هفته آخر لیگ اعطا می‌شود
  • ما هنوز آن تصمیم را نگرفته‌ایم. خواهیم گرفت
*
کد خبر: 1020822 تاریخ انتشار: 1397/02/05 01:18
چاپ خبر
ارسال

یک فعال سیاسی در تبریز خلف وعده های رییس جمهور را به چالش کشید
متن کامل سخنان وی را در وقت نیوز بخوانید

وقت نیوز - دکتر کریم عابدی استاد دانشگاه و فعال سیاسی در نشست رییس جمهور با برگزیدگان و منتخبین استان آذربایجان شرقی در عین تقدیر از تلاش ها و موفقیت های دولت به ویژه درعرصه بین المللی و برجام و نیز مهار تورم و رشد اقتصادی ، اما عدم تحقق وعده ها و شعار های انتخاباتی ایشان در دور دوم به خصوص در زمینه حصر را به چالش کشید و گفت : رفع حصر عزیران ما می تواند زمینه و پایه گفت و گوی ملی باشد.

به گزارش وقت نیوز ، وی همچنین با استناد به سخن اخیر رییس جمهور مبنی بر اینکه مدیران ما روزه سکوت گرفته اند و نمی دانم از چه می ترسند گفته است : آقای روحانی جانا سخن از دل ما گفتید اما و هزار اما که از " ماست که بر ماست "  چرا شما دردولت، وزراي شما در وزارتخانه ها، سازمان ها و دانشگاه ها و استانداران شما در استان ها از مديران عافیت طلب، فاقد شجاعت، فاقد جرات براي دادن هزينه و فاقد صراحت و شفافیت استفاده کرديد که اينك زبان به شكوه مي گشايید!

دکتر عابدی در فراز دیگری از سخنان خود وعده رییس جمهور در متینگ انتخاباتی سال گذشته خود در تبریز را به چالش کشیده و آورده است : آقاي رییس جمهور شما سال قبل در میتینگ انتخاباتي خود در تبريز در پاسخ شعارهاي مردم براي رفع حَر فرموديد: "مردم عزيز يك راه بیشتر نداريم و آن اينكه همه مردم را پاي صندوق راي ببريم. ما اگر همه پاي صندوق راي رفتیم من در اينجا در بسته و سر بسته به شما قول مي دهم آنچه مي خواهید شدني است" ، آقاي روحاني مردم آمدند و خوب هم آمدند ولي افسوس و هزار افسوس که آنچه مردم مي خواستند هنوز تحقق نیافته است.  

متن کامل اظهارات وی که به دلیل ضیق وقت و مراعات وضع و حال جلسه بخش های از آن قرائت شد به این شرح است :
بسم اهلل الرحمن الرحیم
رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي، وَ يَسِّرْ لِي أَمْرِي، وَ احْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي،
خدمت جناب آقاي روحاني رییس جمهور محترم و وزرا، معاونین و همراهان ارجمند ايشان، سالم عرض نموده و حضور اين عزيزان را در سرزمین دينداري، آزاديخواهي و مهد مشروطه گرامي مي دارم و همچنین به محضر ساير بزرگواران حاضر در جلسه عرض سلام و احترام دارم.

جناب آقاي روحاني، سخنم را با فرازي از خطبه 216 نهج البالغه آغاز مي کنم:

فَلَا تُكَلِّمُونِي بِمَا تُكَلَّمُ بِهِ الْجَبَابِرَةُ وَ لَا تَتَحَفَّظُوا مِنِّي بِمَا يُتَحَفَّظُ بِهِ عِنْدَ أَهْلِ الْبَادِرَةِ وَ لَا تُخَالِطُونِي بِالْمَُانَعَِ، وَ لَا تَظُنووا بِي اسْتِْقَالًا فِي  حَقٍّ قِیلَ لِي وَ لَا الْتِمَاسَ إِعْظَامٍ لِنَفْسِي،  
گفت و گويتان با من مانند گفت و گو با جباران روزگار نباشد و در برابر من از تسلیم و خويشتن داري که در برابر اقوياي پرخاشگری داريد،  بپرهیزيد. با حالت تَنعي و ساختگي و ظاهر سازي با من رفتار ننمايید. گمان مبريد هنگامي که سخن حق به من گفته مي شود براي من سنگیني خواهد کرد و يا خودم را از آن حق الاتر قرار خواهم داد.

فَلَا تَكُفووا عَنْ مَقَالَِ بِحَقٍّ أَوْ مَشُورَةٍ بِعَدْلٍ، فَإِنِّي لَسْتُ فِي نَفْسِي بِفَوْقِ أَنْ أُخْطِئَ وَ لَا آمَنُ ذَلِكَ مِنْ فِعْلِي إِلَّا أَنْ يَكْفِيَ اللَّهُ مِنْ نَفْسِي مَا  هُوَ أَمْلَكُ بِهِ مِنِّي، هرگز از ارائه گفتار حق به من يا مشورت با من براي اجراي حق خويشتن داري نكنید. من باالتر از آن نیستم که خطا کنم و در کاري که انجام مي دهم از ارتكاب خطا در امان نمي باشم، مگر آن که خداوندي که مالك تر از من به من است، کفايتم کند.  
آقاي روحاني، من مطابق سخن امام علي ع  مي خواهم با شما صمیمانه، صريح، شفاف و بدور از مجامله و تصنع سخن گويم.
آقاي روحاني ما مي دانیم که شما در چه شرايط وخیمي دولت را تحويل گرفتید:  
" رشد اقتَصادي منفي 7/6 درصد، تورم 44 درصدي، بي ثباتي شديد در اقتَاد، کاهش شديد سرمايه گذاري و نبود چشم انداز مْثبت نسبت به آينده، افول صنايع، نابساماني شديد بازار مالي، وضعیت وخیم شبكه بانكي با حجم باالي مطالبات معوقه،کاهش
درآمد نفت، عدم دسترسي به منابع مالي خارجي و حجم عظیم پروژه هاي عمراني نیمه تمام که حجم آن پانَد هزار میلیارد تومان برآورد شده و يك خزانه خالي و 734 هزار میلیارد تومان قرض" و نیز مي دانیم در اين مدت به چه موفقیت هاي عظیمي نايل شديد:
" موفقیت عظیم در انعقاد برجام و خارج کردن ايران از زير ضرب قطعنامه هاي تحريم ظالمانه شوراي امنیت، کنترل تورم در حد 10 درصد، رشد اقتَصادي بالای  چهار  درصد، ايستادگي در حد توان در مقابل زياده خواهي کانون هاي رانتي ثروت و قدرت، حرکت موثر در راستاي تنش زدايي در عرصه بین المللي، پايمردي در دفاع از حق دانستن مردم و دسترسي آزادانه به اطلاعات، تدوين منشور حقوق شهروندي، شفاف سازي بودجه کشور، توقف فعالیت موسسات مالي و اعتباري غیرمجاز رباخوار و نهايتا ساماندهي و در اختیار  گرفتن نظام ارزي کشور".

آقاي رییس جمهور، مااصلاح طلبان موقعیت زماني راي خودمان به شما را فراموش نكرده ايم، ما از شما بابت نجات اقتَاد ايران عزيز از فروپاشي متشكريم. ما با افتخار مي گويیم که درست ترين تَصمیم ممكن را در حمايت از شما گرفتیم و از اين نظر بايد
ذکاوت بزرگان اصالح طلب و اعتدال گرا و در راس آنها مرحوم آيت الله هاشمي رفسنجاني را تحسین نمود. آقاي روحاني، ما بر عهد خود در دفاع از شما همچنان پايبند هستیم و از حمايت شما دست نكشیده ايم، ما شرايط پیچیده منطقه و بین المللي را درک مي کنیم، ما محظورات، محدوديت ها و امكانات دولت در نظام جمهوري اسلامي را درک مي کنیم، اما نقدها، ضعف ها و انتظارات را هم خواهیم گفت، چرا که به عهد خويش با مردمي که با اعتماد به سرمايه عظیم اصلاحات به دفاع از شما به پاي صندوق هاي راي  رفتند، پايبند تر هستیم. براي ما آن سرمايه عظیم اجتماعي که با اتحاد و انسجام و با هدايت فرزند فاضل حضرت امام ره جناب آقاي سید محمد خاتمي به حمايت از جناب عالي گسیل شد، بسیار ارزشمند مي باشد. ما به شدت نگران زوال اين سرمايه عظیم و گرانقدر هستیم که در حال حاضر نه تنها مهم ترين ابزار پیشبرد اهداف و برنامه هاي دولت شما مي باشد، بلكه مهمترين اندوخته ما براي تداوم مسیر اصالح طلبي و اعتدال جويي بعد از اتمام دوره قانوني دولت دوازدهم مي باشد. امیدهاي امروز و فرداي مردم و جامعه مدني به نتیجه عملكرد شما وابسته است، زمان نیز براي تحقق وعده ها سريع مي گذرد.
بعد از ذکر اين مقدمه، مواردي را به خدمتتان عرض مي نمايم:

1- آقاي روحاني شما در نشست هم انديشي مديران ارشد دولت فرموديد: "مديران دولتي ما روزه سكوت گرفته اند. نمي دانم از چه مي ترسند. هر کس در پست مديريتي خود بايد بداند طبق قانون اساسي و وظیفه شرعي، داراي توانمندي بالایی  است و بايد به وظیفه خود عمل کند و اگر مي ترسد و از اخم اين و آن هراس دارد بايد کنار برود. واجب نیست اين افراد تا پايان چهار سال بر صندلي خود بنشیند".

سخن بسیار متین و بجايي است، آقاي رییس جمهور از دل ما سخن مي گويید، اما و هزار اما که " از ماست که بر ماست". چرا شما در دولت، وزراي شما در وزارتخانه ها، سازمان ها و دانشگاه ها و استانداران شما در استان ها از مديران عافیت طلب، فاقد شجاعت، فاقد جرات براي دادن هزينه و فاقد صراحت و شفافیت استفاده کرديد که اينك زبان به شكوه مي گشايید. اگر انتظار داريد مديران شما شجاع باشند که انتظاري بحق هست، بايد در بدنه دولت بررسي کنید که  چقدر نیروهاي شجاع، مقاوم و آماده براي دادن هزينه در دفاع از دولت و برنامه هاي آنها بكار گرفته شده اند و لابی هاي پشت  پرده براي انتصاب مديران ساکت، چقدر موفق عمل نموده اند؟ در بكارگیري اين نیروها چقدر سلیقه اي رفتار شده يا اعمال نفوذ صورت گرفته است؟ آقاي رییس جمهور شما در اين فرصت سه ساله باقي مانده براي پايبند ماندن بر سر عهد هاي خود با مردم و نیز ارتقاي موفقیت دولت چاره اي نداريد مگر اينكه در تمام سطوح مديريتي دولت براي اطمینان از به کارگیري نیروهايي که در قول و فعل، مدافع و معتقد راستین سیاست هاي دولت هستند، بازنگري اساسي بنمايید. بايد انسجام و هماهنگي سیاسي درون دولت به گونه اي باشد که صدا و موضع واحد و هماهنگي از دولت شنیده شود و حضور فعال تمام ارکان دولت در عرصه جامعه از طريق "پاسخگويي، موضع گیري و روشنگري" به نحوي تضمین شود که بدنه دولت خَصوصا در استان ها نماد موضع و برنامه رئیس جمهور باشد.
2 .آقاي رییس جمهور شما سال قبل در میتینگ انتخاباتي خود در تبريز در پاسخ شعارهاي مردم براي رفع حصر فرموديد: "مردم عزيز يك راه بیشتر نداريم و آن اينكه همه مردم را پاي صندوق راي ببريم. ما اگر همه پاي صندوق راي رفتیم من در اينجا در بسته و سر بسته به شما قول مي دهم آنچه مي خواهید شدني است". آقاي روحاني مردم آمدند و خوب هم آمدند ولي افسوس و هزار افسوس که آنچه مردم مي خواستند هنوز تحقق نیافته است. ما از مساعي جناب عالي تا حدودي باخبريم و آن را ارج مي نهیم. شما در برجام خارجي موفق بوديد، عزم کنید و با استفاده از موقعیت و جايگاه والایتان در شوراي عالي امنیت ملي برجام داخلي را نیز به منَصه ظهور برسانید. وقتي ما با قدرت هاي جهاني گفتگو می كنیم، چرا بايد با خودمان به گفت وگوي ملي برنخیزيم.  
رفع حَصر عزيزان ما مي تواند زمینه، پايه و اساس گفتگوي ملي باشد. مطمئن باشید که در شرايط فعلي که ايران عزيز ما با اتحاد نامقدس بدعهدي ها و سیاست هاي نابخردانه ترامپ، مكايد و دسايس رژيم نامشروع صهیونیستي و خیانت ها و خباثت هاي آل سعود" مواجه هست، قطعا تحقق رفع حَصر عزيزان ما مي تواند اتحاد، اتفاق و انسجام ملي را که متضمن امنیت ملي است به ارمغان بیاورد. بايد براي حل اين معضل به صورت جدي ورود کرده و از تمام اهرم هاي قانوني و اقتدار خود استفاده  نمايید.
3-آقاي روحاني، به فرمايش خودتان تا به امروز در میهن ما اقتَصاد هزينه مضاعفي براي سیاست داده است و اکنون نوبت آن است که سیاست در خدمت اقتَصاد قرار گیرد و اين میسر نیست مگر از طريق تنش زدايي در عرصه داخل و صلح با جهان، که موجب وفاق و انسجام ملي از يك سو و تقويت ارتباطات بین المللي و جذب سرمايه هاي جهاني و ايرانیان خارج از کشور و نیز به کارگیري تكنولوژي و صنايع روزآمد از سوي ديگر خواهد شد. در اين راستا بايد شما در اقناع و همراهي تمامي ارکان نظام و استفاده از اختیارات خودتان به عنوان رییس قوه مجريه مَصمم و کوشا باشید. ما انتظار داريم در راستاي بهبود فضاي کسب و کار و سامان دهي امور اقتَادي با توانمند سازي و هماهنگ سازي تیم اقتَصادي دولت، اقدامات اساسي را انجام دهید. بي شك مهار اژدهاي نقدينگي و هدايت آن به سمت تولید و تسلط دولت بر منابع ارزي و تخَصیص ارز براي نوسازي صنعت و کشاورزي  کشور و کاهش هزينه هاي جاري حكومت به سطح 60 %بودجه کل کشور و بازگشت دوباره به بودجه عمراني در سقف 40 %مي تواند به تحقق اشتغال و رونق اقتَاد بینجامد. لذا ضروري است دست ها و علت هاي پیدا و پنهان چالش هاي ارزي و دخل و خرج کشور را مشخص و در اين راستا شفاف سازي هاي ضروري را در پیشگاه مردم انجام دهید.
4- ما انتظار داريم همچنان با هرگونه اعمال محدوديت و سانسور براي شبكه هاي اجتماعي و مجازي به عنوان ستون فقرات جامعه مدني، ايستادگي و پايمردي خود را ادامه دهید و همچنان در دفاع از حق دانستن مردم و گردش آزادانه اطالعات و ممانعت از فیلترينگ فضاي مجازي مَمم بوده و با عزمي راسخ، با هرگونه محدود سازي فضاي نقد و نقادي از طريق شبكه هاي مجازي  اجتماعي مقابله اصولي به خرج دهید.
5 .آقاي روحاني، در ارتباط با وضعیت دانشگاه ها و آموزش عالي، بنده به عنوان عضوي از جامعه دانشگاهي عرض ميکنم که وضعیت دانشگاه ها با وضعیت مطلوب فاصله بسیار زيادي دارد. بسیاري از اختیارات مهم قانوني وزارت علوم سلب، و اقتدار دولت و وزارت  علوم خدشه دار، و استقلل دانشگاه ها بسیار کم رنگ شده و دخالت هاي گسترده نهادهاي خارج از دانشگاه، موجب ياس و  سرخوردگي روزافزون جامعه دانشگاهي شده است.

از طرف ديگر برخي از مديران منصوب شده براي دانشگاه ها به هیچ وجه در قد و قواره دولت تدبیر و امید نیستند، به اصل شايسته سالاري در انتخاب روساي دانشگاه ها کم توجهي شده و در برخي موارد گزينش ها به جاي توجه به خواسته هاي دانشگاهیان بر اساس لابی های  پشت پرده انجام شده است.

ارتباط وزارت علوم از ابتداي  استقرار دولت دوازدهم با حامیان دانشگاهي شما عملا قطع شده و به مطالبات آن ها کم توجهي مي شود. آقاي روحاني دانشگاه ها را دريابید.

6-  شما در دوره اول ریاست جمهوری خود به حق در خصوص مسایل منطقه ای و حقوق اقوام ورود و احیای دریاچه ارومیه را به عنوان اولین موضوع قابل طرح در هیات دولت مطرح کردید و تاسیس فرهنگستان زبان و ادبیات ترکی را مورد توجه و در ذیل برنامه های خود قرار دادید. با وجود اقدامات انجام گرفته در راستای احیای دریاچه ارومیه امروز قاطبه مردم از روند احیای دریاچه ارومیه راضی نیستند و آغاز طوفان نمک در حوزه دریاچه، زندگی عادی مردم را به خطر انداخته است. بر مبنای سخنان کارشناسان و مدیران سطح بالای دولت، با ادامه روند فعلی ما در سال های آینده با موج گسترده مهاجرت و بحران های تبعی آن و با زمینی سوخته مواجه خواهیم شد. تاسیس فرهنگستان زبان و ادبیات ترکی آنچنان که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفته و برخلاف قول و وعده شما، از همان ابتدا عنوان آن به بنیاد فرهنگ و ادب آذربایجان تغییر یافته و طبیعتا دچار تغییرات ماهوی شده است. این بنیاد کارکرد چندان ملموسی در حوزه عمومی نداشته و نتوانسته در اقناع کارشناسان و علاقمندان فرهنگ و زبان آذربایجان موثر واقع شود. آقای رییس جمهور، فرهنگ، موسیقی، هنر و زبان آذربایجان به عنوان یک نقطه عطف در وحدت و همبستگی ملی آنچنان که باید و شاید مورد اهتمام نبوده است. در این خصوص نگاه عمومی دولت و خصوصا  برخی از مسئولین دولتی، چندان با واقعیت های عمومی و تاریخی منطبق نیست. امروز قطعا برای نیل به توسعه کشور، بحث اقوام و اقلیت ها به عنوان واقعیت های موجود باید مورد توجه قرار گیرد، ولی متاسفانه نگاه ها و دیدگاه های خاص تاریخی که باید در محافل علمی و دانشگاهی و بر پایه اسناد معتبر، مورد پژوهش و ارزیابی قرار گیرد، از طرف برخی مسئولین دولتی خصوصا در آستانه سفر شما به آذربایجان شرقی به گونه ای مطرح می شود که به وحدت و همبستگی ملی صدمه وارد می کند.

آقای روحانی، تشدید اقتصاد نفتی در دولت گذشته و تمرکز منابع مالی در مرکزیت کشور، خصوصا تهران، موجب شده است که استان های پیرامونی به شدت در اکثر شاخص ها عقب بمانند. توقف این چرخه نابرابرساز، منوط به سرمایه گذاری برای ادامه حیات و نوسازی اقتصاد استان ها است و در این راستا توجه ویژه به اعتبارات بخش کشاورزی، تخصیص ارز برای احیا و نوسازی صنعت آذربایجان و جذب تکنولوژی نوین و روزآمد و تخصیص عادلانه و بهینه اعتبارات برای جبران عقب ماندگی های تاریخی استان تقاضای جدی همه ماست.
7- آقای رییس جمهور، در شرایط ژئوپلیتیک منطقه ای و جهانی بسیار حساسی بسر می بریم. بی هیچ شکی قاطعانه می توان گفت که رای مردم ایران برای انتخاب یک رییس جمهور دیپلمات و حقوق دان، با درک چنین روزهایی و  با پیش بینی فردا ها شکل گرفت. حال که ابرهای سیاه برای تضعیف و شکست برجام و بحران سازی برای نظام به پرواز درآمده اند، انتظار به حق از منتخب ملت آن است که با هوشمندی و پایمردی و استقامت از مسیر دیپلماسی و گفتگو به استیفای منافع ملی بپردازد و با با لحاظ عزت و مصلحت کشور، شبح جنگ و هرگونه بحران را از سر ملت عزیز ایران کوتاه نماید.
8- در خاتمه، آقای روحانی با مردم بیشتر و بیشتر سخن بگویید به مردم اعتماد بکنید و به قدرت عظیم آنها ایمان داشته باشید. مردم ما فهیم اند. آن ها همچنان منتظر عمل به وعده هایی هستند که در انتخابات داده اید عمل کنید. در خصوص موانع و علل عدم تحقق وعده های عملی نشده روشنگری و شفاف سازی نمایید و در صورت لزوم از آنها صادقانه و صمیمانه عذرخواهی نمایید.
و در نهایت سخن خود را با  آیه شریفه 88 سوره هود به پایان می رسانم که : " إِنْ أُرِيدُ إِلاَّ الإِصْلاَحَ مَا اسْتَطَعْتُ وَمَا تَوْفِيقِي إِلاَّ بِاللّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ".    

    خدایا چنان کن سرانجام کار    تو خوشنود باشی و ما رستگار

586


برچسب ها: عابدی ، کریم ، ‌ فعال سیاسی ‌ ، رییس جمهور ، چالش
  • اخبار مهم
  • پر بیننده ها
  • آمادگی ترک ها برای سرمایه گذاری در آذربایجان شرقی
  • قهرمان به تساوی رضایت داد؛ سقوط نساجی به دسته اول
  • دلجویی و قدردانی متفاوت پزشکیان از دبیری
  • افزایش صادرات بخش کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • تغییر ساعات ادارات از روز شنبه / پنجشنبه ها تعطیل شد
  • ممنوعیت واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی به پایان رسید
  • جام قهرمانی تراکتور هفته آخر لیگ اعطا می‌شود
  • ما هنوز آن تصمیم را نگرفته‌ایم. خواهیم گرفت
  • محدودیت تردد در اتوبان کسایی بعد از بازی تراکتور و نساجی
  • تبریز میزبان «سوگواره ملی شعر شهیدان» خدمت شد
  • آمادگی ترک ها برای سرمایه گذاری در آذربایجان شرقی
  • قهرمان به تساوی رضایت داد؛ سقوط نساجی به دسته اول
تازه های خبر ...ادامه
  • آمادگی ترک ها برای سرمایه گذاری در آذربایجان شرقی
  • قهرمان به تساوی رضایت داد؛ سقوط نساجی به دسته اول
  • دلجویی و قدردانی متفاوت پزشکیان از دبیری
  • افزایش صادرات بخش کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • تغییر ساعات ادارات از روز شنبه / پنجشنبه ها تعطیل شد
  • ممنوعیت واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی به پایان رسید
  • جام قهرمانی تراکتور هفته آخر لیگ اعطا می‌شود
  • ما هنوز آن تصمیم را نگرفته‌ایم. خواهیم گرفت
  • محدودیت تردد در اتوبان کسایی بعد از بازی تراکتور و نساجی
  • تبریز میزبان «سوگواره ملی شعر شهیدان» خدمت شد
گزارش تصویری ...ادامه
شادی مردم تبریز پس از کسب قهرمانی تراکتور + تصاویر
صفحه نخست سیاست اقتصاد فرهنگ جامعه بین الملل ورزش دانش وعده ها درباره ما تماس با ما
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به "وقت نیوز" بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
اجرا و پیاده سازی: [ نت پرو هاست ]         [ اضافه کردن به لیست علاقمندی ها ]       پست اکترونیک: [ info@vaghtnews.com ]