صفحه نخست / تماس با ما
30 مرداد 1404
صفحه نخست سیاست اقتصاد فرهنگ جامعه بین الملل ورزش دانش وعده ها آرشیو
RSS
  • آتش سوزی بازار صادقیه تبریز مهار شد
  • یک نفس راحت؛ زلنسکی بدون تنش از کاخ سفید خارج شد
  • تلاش می‌کنیم نسلی آگاه پرورش دهیم
  • پزشکیان: قفقاز نباید به عرصه‌ای برای رقابت‌های ژئوپلیتیک تبدیل شود
  • بخش عمده برنامه‌ریزی‌ها برای رقابت‌های لیگ یک در ارومیه محقق شده است
  • چهار فعال محیط زیست آذربایجان‌شرقی آزاد می‌شوند
  • تشکل های مردم نهاد برای احیاء دریاچه و عقب ماندگی های استان پای کار بیایند
  • ادارات در آذربایجان شرقی و غربی شنبه است
*
کد خبر: 1022057 تاریخ انتشار: 1397/08/19 20:28
چاپ خبر
ارسال

پرسپولیس نایب قهرمان آسیا شد

وقت نیوز - دیدار برگشت فینال لیگ قهرمانان آسیا با تساوی بدون گل به پایان رسید تا کاشیما به عنوان قهرمانی این رقابت‌ها برسد و پرسپولیس نایب‌قهرمان شود.

به گزارش وقت نیوز به نقل از ایسنا، دو تیم فوتبال پرسولیس و کاشیما در دیدار برگشت فینال لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه آزادی برابر هم قرار گرفتند. این دیدار در پایان با تساوی بدون گل به پایان رسید تا پرسپولیس در مجموع با نتیجه 2 بر صفر مقابل کاشیما شکست بخورد و به عنوان نایب‌ قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا بسنده کند.

نیمه نخست

دقیقه ۲: در حالی که کاشیما بازی را تهاجمی آغاز کرده بود، پرسپولیسی‌ها پس از دفع ضربه کرنر تیم ژاپنی صاحب ضد حمله شد. در این صحنه منشا با پاسی خوب، علیپور را در موقعیت خوبی قرار داد اما او در حالی که می‌توانست با یک پاس دیگر، موقعیت خوب دیگری برای بازیکنان دیگر پرسپولیس ایجاد کند، تصمیم گرفت خودش به توپ ضربه بزند که ضربه‌اش از بالای دروازه به شکلی خطرناک به بیرون رفت.

پس از این موقعیت بازی به شکل پایاپای دنبال شد و دو تیم موقعیت‌های نصف و نیمه‌ای ایجاد کردند که به جایی نرسید تا بازی همچنان با تساوی بدون گل ادامه پیدا کند.

دقیقه ۱۴: ارسال بازیکنان کاشیما از جناح چپ در موقعیتی عالی به دوی رسید اما او نتوانست ضربه دقیقی بزند تا توپ از کنار دروازه به بیرون برود.

دقیقه ۱۶: مدافعان کاشیما کرنر پرسپولیس را دفع کردن که توپ در پشت محوطه جریمه به شجاع خلیل‌زاده رسید. خلیل‌زاده هم بدون مکث ضربه‌ای به توپ زد که با اختلاف به بیرون رفت.

پرسپولیس در ادامه بازی را در دست گرفت و توپ و میدان را در اختیار داشت اما نتوانست موقعیت خطرناکی روی دروازه کاشیما ایجاد کند. در این دقایق بازیکنان کاشیما چشم به ضدحمله داشتند که با هوشیاری سید جلال حسینی و محمد انصاری این حملات بی‌اثر شد.

دقیقه ۲۷: ارسال خطرناک بشار رسن از جناح راست روی سر کمال کامیابی‌نیا فرود آمد اما ضربه سر کامیابی‌نیا دقیقا جایی رفت که سون‌تائه، دروازه‌بان کاشیما قرار داشت و او هم توپ را مهار کرد.

در دیدار رفت پرسپولیس با ۲ گل مغلوب نماینده ژاپن شد.

دقیقه ۳۱: لئو سیلوا روی یک حرکت ترکیبی داخل محوطه جریمه پرسپولیس صاحب توپ شد که با استفاده از نبوغ برزیلی خود، مدافعان پرسپولیس را بر هم ریخت و در ادامه به سرجینیو پاس داد. سرجینیو هم بلافاصله اقدام به شوت‌زنی کرد که با تکل مدافع پرسپولیس این توپ دفع شد.

دقیقه ۳۸: بشار رسن از فاصله ۲۵ متری دروازه کاشیما شروع به دریبل زدن تمام مدافعان پیش‌رویش را گرفت تا به دروازه تیم ژاپنی رسید اما با این که می‌توانست دروازه کاشیما را باز کند، ضربه‌اش را درست به جایی زد که سون‌تائه ایستاده بود تا دروازه‌بان کاشیما توپ را مهار کند.

دقیقه ۴۱: احمد نوراللهی در موقعیتی خوب از پشت محوطه جریمه اقدام به شوت‌زنی کرد که ضربه محکم او توسط دروازه‌بان کاشیما مهار شد. در ادامه بازیکنان پرسپولیس نتوانستند از توپ بازگشتی استفاده کنند تا این موقعیت خوب از دست برود.

نیمه دوم

دقیقه ۴۹: یوما سوزوکی با پاس خوب هم‌تیمی‌هایش در موقعیت تک به تک با بیرانوند قرار گرفت اما بیرانوند از او هوشیارتر بود و توانست زودتر توپ را در اختیار بگیرد.

دقیقه ۵۳: ضربه شوما دوی از پشت محوطه جریمه با اختلاف از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت.

دقیقه ۵۵: پس از چند حمله که کاشیما روی دروازه پرسپولیس داشت، این بار پرسپولیس بود که صاحب یک موقعیت شد که شوت رسن از پشت محوطه جریمه پس از برخورد به مدافع کاشیما در اختیار سون‌تائه، دروازه‌بان کاشیما قرار گرفت.

در ادامه بازی برابر دنبال شد و دو تیم با وجود تلاش‌هایی که برای ایجاد موقعیت روی دروازه‌های یکدیگر داشتند، در این امر ناکام بودند.

دقیقه ۶۴: ارسال آدام همتی از جناح راست در داخل محوطه جریمه به منشا رسید و او هم توپ را بلافاصله برای علیپور کاشت. علیپور هم پس از استپ توپ، شوتش را راهی دروازه کرد که توپ با اختلاف کمی از کنار دروازه‌ کاشیما به بیرون رفت.

پرسپولیس پس از این حمله تلاش زیادی برای به ثمر رساندن گل نخست انجام داد اما به خاطر این که در حمله کم تعداد بودند، نتوانستند کاری از پیش ببرند. در این دقایق محمد انصاری از ناحیه زانو مصدوم شد و جای خود را به احسان علوان‌زاده داد.

از حوالی دقیقه ۷۰ توپ و میدان در اختیار کاشیما درآمد و آن‌ها صاحب چند ضربه کرنر که نتوانستند از آن استفاده کنند تا بازی همچنان با تساوی بدون گل پیگیری شود.

دقیقه ۷۳: شایان مصلح از جناح چپ وارد محوطه جریمه کاشیما شد که در این صحنه پس از درگیری تن به تنی که با سوزوکی داشت، در محوطه جریمه سرنگون شد اما داور عمانی اعتقادی به خطای پنالتی نداشت.

دقیقه ۷۶: یوما سوزوکی که در این دیدار به شدت دفاع پرسپولیس را آزار داد، به دلیل مصدومیت از زمین بازی بیرون رفت.

دقیقه ۷۸: ارسال خطرناک پرسپولیسی‌ها از جناح راست با ضربه سر خوب علیپور همراه شد اما ضربه او با اختلاف کمی از بالای دروازه به بیرون رفت.

با این که در این دقایق پرسپولیس نیاز مبرم به گلزنی دارد اما تنها توپ و میدان را در اختیار دارد و در ایجاد موقعیت ناکام بوده است.

دقیقه ۸۷: پرسپولیس در این دقیقه صاحب ضربه ایستگاهی در موقعیتی عالی شد که بشار رسن پشت این ضربه ایستاد اما شوت او پس از برخورد به دیوار دفاعی توسط دروازه‌بان کاشیما به کرنر فرستاده شد.

دقیقه ۸۹: ضربه احمد نوراللهی از پشت محوطه جریمه از بالای دروازه به بیرون رفت.

در دقایق انتهایی بازی پرسپولیس فشار زیادی روی دروازه کاشیما آورد اما باز هم در گل‌زنی ناکام بود تا بازی در نهایت با تساوی بدون گل به پایان برسد.

گل‌ها: -

کارت زرد: لئو سیلوا (کاشیما)، نیشی دایگو (کاشیما)

کارت قرمز: -

ترکیب پرسپولیس: علیرضا بیرانوند، سیدجلال حسینی، محمد انصاری(احسان علوان‌زاده، دقیقه ۶۹)، شجاع خلیل‌زاده، شایان مصلح، کمال کامیابی‌نیا، احمد نوراللهی، آدام همتی(محسن ربیع‌خواه، ۶۳)، بشار رسن، گادوین منشا و علی علیپور.

ترکیب کاشیما: کوون سونتائه، شوجی گن، لئو سیلوا، دوی شوما (کوکی آنزای، دقیقه ۶۸)، یوما سوزوکی(رویاتا ناگاکی، دقیقه ۷۸)، شوتو یاماموتو، سرجینیو، کنتو میسائو، نیشی دایگو، هیروکی آبه و جونگ سئونگ هیون.

586/


  • اخبار مهم
  • پر بیننده ها
  • آتش سوزی بازار صادقیه تبریز مهار شد
  • یک نفس راحت؛ زلنسکی بدون تنش از کاخ سفید خارج شد
  • تلاش می‌کنیم نسلی آگاه پرورش دهیم
  • پزشکیان: قفقاز نباید به عرصه‌ای برای رقابت‌های ژئوپلیتیک تبدیل شود
  • بخش عمده برنامه‌ریزی‌ها برای رقابت‌های لیگ یک در ارومیه محقق شده است
  • چهار فعال محیط زیست آذربایجان‌شرقی آزاد می‌شوند
  • تشکل های مردم نهاد برای احیاء دریاچه و عقب ماندگی های استان پای کار بیایند
  • ادارات در آذربایجان شرقی و غربی شنبه است
  • دسترسی به اینترنت نماد دموکراسی
  • بیانیه جبهه اصلاحات آذربایجان شرقی به مناسبت 28 مرداد
  • آتش سوزی بازار صادقیه تبریز مهار شد
تازه های خبر ...ادامه
  • آتش سوزی بازار صادقیه تبریز مهار شد
  • یک نفس راحت؛ زلنسکی بدون تنش از کاخ سفید خارج شد
  • تلاش می‌کنیم نسلی آگاه پرورش دهیم
  • پزشکیان: قفقاز نباید به عرصه‌ای برای رقابت‌های ژئوپلیتیک تبدیل شود
  • بخش عمده برنامه‌ریزی‌ها برای رقابت‌های لیگ یک در ارومیه محقق شده است
  • چهار فعال محیط زیست آذربایجان‌شرقی آزاد می‌شوند
  • تشکل های مردم نهاد برای احیاء دریاچه و عقب ماندگی های استان پای کار بیایند
  • ادارات در آذربایجان شرقی و غربی شنبه است
  • دسترسی به اینترنت نماد دموکراسی
  • بیانیه جبهه اصلاحات آذربایجان شرقی به مناسبت 28 مرداد
گزارش تصویری ...ادامه
آغاز عملیات اجرایی مدارس ۱۲ کلاسه در تبریز
صفحه نخست سیاست اقتصاد فرهنگ جامعه بین الملل ورزش دانش وعده ها درباره ما تماس با ما
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به "وقت نیوز" بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
اجرا و پیاده سازی: [ نت پرو هاست ]         [ اضافه کردن به لیست علاقمندی ها ]       پست اکترونیک: [ info@vaghtnews.com ]